fredag den 30. september 2011

Fondant blomster

Her er en lille how-to med de små fondant-blomster jeg laver. Der er selvfølgelig ca. tusind forskellige måder at gøre det på, men jeg er rigtig glad for de her på mine cupcakes.

Her er remedierne: Udrulningspind, blomster-udstikker, fondant,
gul pastafarve, tyloselim, pynt fra Dr. Oetker og støvdragere
(ikke spiselige). Her ikke vist de holdere jeg bruger til at tørre
blomsterne med og maizenamel. 
Fondanten udrulles ovenpå lidt Maizenamel så det ikke sidder fast
på underlaget. Blomsterudstikkeren bruges som en småkage-
udstikker til at udstikke blomsten. Overskydende fondant
fjernes, og så rulles bladene ud med pinden.
Så er alle bladene rullet ud, her med gul fondant, og blomsten
er klar til at komme i holderen. 
En lille kugle hvid fondant rulles og en LILLE smule tyloselim
duttes i midten af blomsten, så hænger kuglen fast. Så er der
klar til pynt og kun fantasien sætter grænser. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar